Nézz szét modern konténereink között is!

MODERN PINCE
1 NAP ALATT

Mindig is bántad, hogy építkezéskor nem terveztétek be a pincét? Jó lenne egy hűs tároló a boroknak, befőtteknek, és egyéb finomságoknak?

Utólag sajnos nem lehet a ház alá építeni a pincét ugye, sokan próbálkoznak kerti pinceépítéssel, de elég egyetlen apró hiba a vízszigetelésben, és egy nagyobb esőzéskor már úszik is az egész. Nem beszélve arról, hogy egyáltalán nem olcsó mulatság utólag pincét építeni, leginkább a jelentős földmunkálatok miatt.

De ez korántsem jelenti, hogy le kellene mondanod a saját, szuper kerti pince gondolatáról, ugyanis ha szeretnéd, akkor mindössze egyetlen nap alatt valóra váltjuk az álmod…

AZ 1 NAPOS PINCE ELŐNYEI

clock

Gyors

24 óra leforgása alatt kész a vadonatúj, modern pincéd. Úgy jövünk el, hogy pakolhatsz is bele. Több idő lesz beköltözni, mint megépíteni! :)

decrease

Gazdaságos

Mi intézzük a falazást, a vakolást, a festést, és mindezt tisztességes áron, a te igényeidnek megfelelően!

guarantee certification

2 év garancia

Profi munkáért fizetsz. Ha mégis bármi - a kivitelezésből adódó - probléma lépne fel a pincéddel kapcsolatban, két éves teljeskörű garanciát vállalunk!

PINCE KIRAKAT

FELSZERELTSÉG

Burkolás nélkül

Félig burkolt kivitel

Teljesen burkolt kivitel

Méretek: 7,5 m² (8 légköbméter) / 8,75 m² (10 légköbméter)

Vasbeton monolit pincék.

Választható süllyesztett (1,5 m mély), vagy felszínre helyezhető kivitelben.
A burkolás több színben választható.

Pince ára: nettó 2 900 000 Ft-tól

Személyre szabott ajánlatot kérek!

A TELEPÍTŐRŐL

Az RMG Hungary Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik moduláris épületek kivitelezésében. Cégünk épületeit a gyors megvalósítás, a biztonság és a hosszú távú megbízhatóság jellemzi!

Kiváló minőségű termékek gyártását és akár azonnali kiszállítást biztosítunk vásárlóink számára! Képzett munkatársaink gondoskodnak a szükséges berendezések szakszerű összeszereléséről és felszereléséről. Kínálatunkban nem csak pincék, de tároló szendvicspanel épületek, irodák, bemutatótermek, büfék, kapuházak, kioszkok és speciális konténerek is találhatók.

HOGYAN TOVÁBB?

Tudd meg, hogy mennyibe kerülne álmaid pincéje! Add meg az igényeid + néhány kapcsolatfelvételi adatot, és 24 órán belül személyre szabott ajánlatot küldünk!

Várjuk a jelentkezésed!

Az űrlap kitöltésével, elküldésével elfogadod az Adatvédelmi szabályzatunkban foglaltakat.